BPO

Business Process Outsourcing 

Det rette værktøj er den hele løsning

Sammen kan vi tage ”best in class to higher levels” og nå nye mål. Se vores præsentationsvideo til højre. 

Download vores brochure her


Dygtige medarbejdere med de højeste standarder

Det kræver dygtige medarbejdere og høje standarder at løfte ”best in class to higher levels” og skabe attraktive outsourcing løsninger. Det har Elfac. Og derfor kan vi forenkle produktion og lagerhåndtering samt spare mange ressourcer for vores kunder.

Define – Design – Deliver

Elfac har implementeret vores vigtigste værktøj, ”Define – Design – Deliver”, i hele organisationen. Det giver os et fælles udgangspunkt og sikrer, at vi bruger alle vores kræfter på at skabe hele løsninger til gavn for vores kunder.

Besøg maskinrummet

For Elfac er Business Process Outsourcing således mere end en metode. Det er en holdning til opgaveløsning, der gør vores kunder mere konkurrencedygtige.

Tag et kig ned i maskinrummet, og se hvordan vi bidrager til kvalitetsforbedringer og større omkostningseffektivitet for vores kunder i ind- og udland.

Uddannelse, systematik og kvalitet på alle hylder

Elfac har sit eget akademi, hvor alle medarbejdere bliver uddannet, så alle har en fælles arbejdsmetode trods forskellige arbejdsområder og kompetencer.

Vi arbejder efter internationale standarder og har indarbejdet dem i vores eget BPO-koncept, så vi kan levere “harness without the hassle” i den ønskede mængde og færdiggørelse.


Del siden: