Certificeringer

Certificeringer

Elfac anvender en række certificeringer for at sikre kvaliteten af vores arbejde. Certificeringerne er samtidig kundernes garanti for, at vi lever op til aftalte standarder og overholder leveringen. 

ISO9001

Kvalitetsledelse har altid stået øverst på dagsordenen hos Elfac, og i 1993 blev vi ISO 9000-certificeret som en af de første virksomheder i Danmark. Denne certificering er siden blevet opgraderet.

Elfac arbejder procesorienteret, hvilket er afspejlet i opbygningen af kvalitetsledelsessystemet. Der er et stærkt fokus på optimering af processer og arbejdsgange tilrettelagt ud fra løbende stikprøve- og proceskontroller

For at styrke kvalitetsindsatsen yderligere har Elfac valgt at arbejde med de væsentligste værktøjer fra bilindustriens udvidede og skrappe version af ISO 9001, nemlig TS16949. Det drejer sig blandt andet om APQP, PPAP og FMEA. Her stilles der krav om omfattende dokumentation af alle detaljer i produktionsforløbet fra idé/udvikling til logistik/levering.

Se vores ISO-certifikat

IPC

I samarbejde med det danske HYTEK har 17 medarbejdere hos Elfac opnået certificering i den internationale standard IPC-WHMA-A-620, der er udarbejdet af IPC og Wiring Harness Manufacturers Association. Det er den mest udbredte industristandard vedrørende godkendelseskrav inden for lednings- og kabelkonfektion.

IPC-certificeringen giver ekstra sikkerhed for, at ledningssystemerne i kritisk udstyr til bl.a. medico-formål og lignende, lever op til alle nødvendige specifikationer.

Læs mere om IPC

UL

UL betyder Underwriters Laboratories og er en amerikansk organisation, som beskæftiger sig med produktsikkerhed. Som en specifik kvalitetssikring inden for wiring harness har Elfac været ”UL-listed” i kategorierne UL ZPFW-2 og UL ZPFW-8 siden 2000.

Det sikrer, at vores løsninger overholder gældende standarder i forhold til specifikationer og materialevalg på det amerikanske og canadiske marked.

 

Del siden: