Ledige job

Ledige job

Ledige stillinger vil være synlige her på siden. Vi er altid interesseret i at høre fra ansøgere med de rette kvalifikationer.

Job i produktionen

Det går godt hos mange af vores kunder. Derfor har vi ofte brug for at ansætte nye kollegaer i produktionen.

I produktionen arbejdes der med opgaver fra opklipning af ledninger og kabler på mål, til montering/lodning af stik og forbindelser. Omfanget af tunge løft er begrænset.

Vore kunder stiller meget høje kvalitetskrav. Derfor er ELFAC certificeret på en række områder. Det betyder, at du skal være meget omhyggelig og parat til at tage ansvar, så du ALTID leverer kvalitetsarbejde på et højt niveau.

Hos ELFAC har vi afskaffet begrebet ”ufaglært”. Vi oplærer vore medarbejdere til det nødvendig faglige niveau, og vi satser målrettet på at udvikle den enkelte medarbejders kompetencer, så man er i stand til at vokse med opgaverne. Vi skeler ikke til alder, men mere din indstilling til at yde en indsats.

Vi har flextid – men ingen skiftehold. Under spidsbelastninger kan der dog være behov at trække ekstra på vore medarbejdere. Det honorerer vi naturligvis.

 

 

Send en ansøgning til: elfacjob@elfac.dk

hvis du mener, at ELFAC er noget for dig. Hvis der ikke aktuelt er behov for arbejdskraft, opbevarer vi alle ansøgninger i 3 måneder eller efter aftale – en stor del af vore nuværende kollegaer er netop blevet ansat, fordi de uopfordret har kontaktet os.

Del siden: