Define

Design

Deliver

Rådgivning

DEFINE-fasen består af grundig rådgivning, som sikrer optimale specifikationer for opgaven.

Prototyper

Udvikling af prototyper er første del af DESIGN-fasen, hvor vi sikrer, at produktkrav og processer opfyldes.

0-Serier

Produktion af 0-serie sættes i gang, når prototypen er moden til at blive testet i produktion.

Serieprod.

DELIVER er fasen, hvor rette kvalitet og leveringspræcision er kendetegnende for serieproduktionen.

Certificering

Kvalitetsledelse har altid stået øverst på dagsordenen hos Elfac, og derfor var vi også en af de første ISO 9000-certificerede virksomheder i Danmark. Siden har vi gennemgået flere andre certificeringer, som er kundernes garanti for en effektiv proces og et fejlfrit produkt

ISO 9001

Elfac blev ISO 9000-certificeret i 1993, og denne certificering er siden blevet opgraderet.  Virksomhedens processer og arbejdsgange er tilrettelagt ud fra den nyeste kvalitetsstandard ISO 9001, som bl.a. indebærer, at vi gennemfører løbende stikprøve- og proceskontroller, og konstant arbejder på nye forbedringsprojekter.

TS16949

For at styrke kvalitetsindsatsen yderligere - og understrege, at vi går efter en nul-fejlskultur – benytter Elfac flere af værktøjerne fra TS16949, der er bilindustriens udvidede og skrappe version af ISO 9001. Her stilles der krav om omfattende dokumentation af alle detaljer i produktionsforløbet fra idé/udvikling til logistik/levering.

IPC

I samarbejde med danske HYTEK A/S er 18 medarbejdere fra Elfac blevet certificeret i den mest udbredte internationale industristandard inden for lednings-og kabelkonfektion, IPC-WHMA-A-620.

 

Standarden er udarbejdet af IPC og Wiring Harness Manufacturers Association. IPC/WHMA-A-620 beskriver godkendelseskrav for kabel og ledningskonfektion og er med til at sikre, at kvaliteten er blevet ensartet, samt at kvalitet nu kan aftales kunder og leverandører imellem. 

Læs mere om IPC 

UL

UL betyder Underwriters Laboratories og er en amerikansk organisation, som beskæftiger sig med produktsikkerhed. Som en specifik kvalitetssikring inden for wiring harness har Elfac været ”UL-listed” i kategorierne UL ZPFW-2 og UL ZPFW-8 siden 2000.

Del siden: