Leveringssikkerhed

Define

Design

Deliver

Rådgivning

DEFINE-fasen består af grundig rådgivning, som sikrer optimale specifikationer for opgaven.

Prototyper

Udvikling af prototyper er første del af DESIGN-fasen, hvor vi sikrer, at produktkrav og processer opfyldes.

0-Serier

Produktion af 0-serie sættes i gang, når prototypen er moden til at blive testet i produktion.

Serieprod.

DELIVER er fasen, hvor rette kvalitet og leveringspræcision er kendetegnende for serieproduktionen.

Leveringssikkerhed

Supply Chain Management er rygraden i Elfacs garanti om leveringssikkerhed. Vi sikrer samtidig effektive redskaber til at optimere logistik, produktion, salg og levering yderligere.

SCM forhindrer forsinkelser og flaskehalse

Ved hjælp af et detaljeret Supply Chain Management-system sikrer Elfac, at der er fuldstændigt styr på alle faser fra ordre til levering. Systemet er rygraden i Elfacs garanti om leveringssikkerhed og sikrer samtidig effektive redskaber til at optimere logistik, produktion, salg og levering yderligere.

Som del af Elfacs Supply Chain Mangement foretages præcise forecast-analyser. Analyserne er en vigtig forudsætning for, at Elfac kan tilbyde meget korte leveringsfrister. Gevinsten for din virksomhed er, at vi kan bryde ordrerne ned på komponentniveau og estimere materialebehovet på forhånd.

Med disse data i hånden indhenter vi tilsagn fra vores underleverandører om, at de kan levere de ønskede komponenter i den ønskede mængde på det ønskede tidspunkt. Dermed undgår vi, at leveringer forsinkes på grund af materialemangel eller flaskehalsproblemer hos vores underleverandører.

Del siden: