Business Process Outsourcing

Det rette værktøj er den hele løsning

For Elfac er Business Process Outsourcing et spørgsmål om at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige. Værktøjet er uddannelse, systematik og helhedstænkning. For kun med relevante kompetencer, overblik og en samlet koordineret indsats kan vi skabe hele løsninger.

Du kan læse eller se yderligere ved at klikke på linkene eller få et hurtigt overblik ved at scrolle.

Thomas Malmqvist
Sales Engineer

+45 87 20 59 10
tma@elfac.dk
Define

Gør opgaven klar fra start

Godt begyndt er den første gevinst

Early Involvement er hemmeligheden bag succesfuld outsourcing. Tidligt i forløbet gennemgås specifikationer, processer og krav før produkter og dokumentation analyseres.
Således afdækkes fejlmuligheder hvilket sætter os i stand til allerede i denne fase at komme med forslag til optimeringer.

 

 

 

 

 

 

 

Design

Tilrettelæg produktionen

Gode resultater kan planlægges

Elfac kombinerer træning, gennemprøvede systemer og sund fornuft i hele processen. Det skaber sammenhængen og sikrer forståelsen af formålet hos alle involverede. En klar betingelse for at skabe gode resultater. For når alt kommer til alt er formålet med al outsourcing til Elfac større effektivitet, færre fejl og dermed bedre konkurrenceevne.

Deliver

Den rette kvalitet
– hver gang

BPO med maksimal gevinst

Teknik, systemer og metoder er aldrig bedre end de folk, der bruger dem. Derfor vægter medarbejdernes kompetencer og forståelse af opgaven lige så højt som logistik og produktionsprocesser. For kun på den måde kan vi give konstruktiv sparring og sikre kunderne ressourcebesparelser, rettidig levering samt mindre kapital- og lagerbinding.

Elfac A/S Priorsvej 23 8600 Silkeborg DENMARK +45 8680 1555 info@elfac.dk

CVR nr. DK17465031