The Elfac Way

Ledningskonfektion uden bøvl

Elfac har én målsætning: At give vores kunder den helt rigtige løsning, uanset om det gælder rådgivning, design, prototyper eller produktion. Derfor har vi udviklet og løbende raffineret vores helt egen arbejdsmetode med dette mål for øje.

Kendetegnende for processen er at alle kender og bruger metoden samt at hver enkelt medarbejder får størst mulig beslutningskompetence på sit område til at træffe valg med forståelse for målet.

Metoden er enkel: Define, Design, Deliver.

Lars H. Andersen
Managing Director
Elfac A/S

+45 22 22 33 11
lha@elfac.dk
APQP, FMEA, IPC

Define

Omtanke er standard

Enhver opgave hos Elfac begynder med en klar definition af opgavens scope, suppleret med en systematisk gennemgang af alle aspekter af produktionsprocessen. Herunder certificeringer, risikoanalyser, kvalitetsplanlægning samt komponent- og materialevalg.

Kompetencer, HRM, Logistik

Design

Tæt samspil mellem
mennesker og kompetencer

Når produktionen skal designes og der udvikles produktionsprocesser foregår det i tæt samspil med kompetente medarbejdere, der kender den videre proces. De har den rette el-faglige viden og adgang til de nyeste IT- og logistikværktøjer, til bl.a. forecast-analyser, sporbarhed og dokumentation.

Vores kunder kan således være sikre på at samarbejde med medarbejdere, hvis faglige kunnen og knowhow er up to date, helt på linje med maskinparken og det øvrige produktionsapparat.

Rådgivning, Prototyper, 0-serier

Deliver

Den perfekte leverance kræver Early Involvement

Uanset om der er tale om levering af prototyper, en nulserie eller serieproduktion følger Elfacs rådgivning med i samarbejdet. Vi arbejder målrettet med Early Involvement, så processer kan optimeres fra start – og kvalitet, stabilitet og logistik fungerer hele vejen, uden bøvl. Og det er uanset om der er tale om kabelsæt, kits eller units.

Elfac A/S Priorsvej 23 8600 Silkeborg DENMARK +45 8680 1555 info@elfac.dk

CVR nr. DK17465031