Kvalitet og certificeringer

Systematik hele vejen

Industristandarder, certifikater og analysemetoder er en vigtig del af Elfacs værktøjskasse. Ligeså vigtigt er det at vores medarbejdere forstår og bruger værktøjerne i den rette sammenhæng – og især i sammenhæng med vores egen arbejdsmetode. Derfor er de vigtigste standarder og metoder indarbejdet i vores arbejdsmetode: Define, Design, Deliver.

FMEA

Failure Mode and Effects Analysis

Failure Mode
and Effects Analysis

FMEA er et effektivt værktøj til belysning af risici. Elfac benytter teknikken til gennemgang af samtlige processer og løbende risikovurderinger som grundlag for kontrolplaner. Således er vi i stand til at afdække og forebygge potentielle fejl.

IPC

International industristandard

Den mest
udbredte certificering

I samarbejde med danske HYTEK A/S har en række medarbejdere fra Elfac opnået certificering i den mest udbredte internationale industristandard inden for
lednings-og kabelkonfektion, IPC-WHMA-A-620. Standarden er udarbejdet af IPC og Wiring Harness Manufacturers Association og vedrører godkendelseskrav af produktionsprocesser.

ISO 9001

Fundamentet
for robuste processer

Et værktøj i hverdagen

På Elfac er certificeringer meget mere end et certifikat. For os handler det om løbende produktionsoptimering, bedre logistik og tilfredse kunder. Derfor nøjes vi ikke med at lade os certificere, men bruger både dem og de bedste standarder i hverdagen til glæde for vores kunder og deres konkurrenceevne. Hos Elfac er ISO9001 ganske enkelt ledelsesværktøjet.

Elfac A/S Priorsvej 23 8600 Silkeborg DENMARK +45 8680 1555 info@elfac.dk

CVR nr. DK17465031