Mission, vision og værdier

Værdigrundlaget lever

Hos Elfac er værdigrundlaget en afgørende del af vores hverdag. Det er udgangspunktet for al uddannelse på Elfac Academy og sammen med vores arbejdsmetode danner det fundamentet for samværet og samarbejdet. Det er ganske enkelt forudsætningen for at tingene fungerer og resultaterne skabes. Derfor er vi alle med til at holde den fane højt – og således sikre vores kunder succes.

Mission

Kabelkonfektion uden bøvl

Det er ikke et slogan, det er en opgave. Mere præcist kan det faktisk ikke siges. Og alle på Elfac kender, ved og forstår betydningen af at levere den rette løsning, i den
rette kvalitet til rette tid.

Det er den absolut vigtigste succesparameter og alle uddannelsesforløb på Elfac starter og slutter der. Det sikrer fokus og gør at alle, uanset hvilke interne uddannelser, de har fået på vores Academy, har samme mål og samarbejder om at nå det.

Vision

Taking best in
class to a higher level

Sammen skal vi nå nye højder, gøre det lidt bedre end i går og endnu bedre i morgen.
Den målsætning kendetegner hele organisationen, al uddannelse og det høje faglige niveau. For at leve op til dette – sammen med hinanden og vore kunder – kræver det at alle medarbejdere tager ansvar, arbejder efter vores fælles metode og er en aktiv del af uddannelsesprogrammet.

Alle medarbejdere udstyres med et kompetencekort som løbende opdateres med opnåede kvalifikationer.

Værdier

Tillid, frihed og engagement

På Elfac har vi valgt tre værdier, som er afgørende for at vi kan leve op til vores mission og vision. For uden tillid til hinanden, friheden til at træffe beslutninger og motivationen til at gøre sig lidt mere umage vil Elfacs værdigrundlag bare være en ”skåltale”.

Derfor er virksomhedens organisation indrettet til at fremme disse kvaliteter, derfor er vores arbejdsproces bygget op omkring dem, derfor er vores uddannelsesforløb og HR-arbejde tæt knyttet til disse værdier. Og præcis derfor virker det. Pyramiden er vendt på hovedet og sammen med vores kunder, er vi klar til at tage ”best in class to higher levels”.

Lagercrantz

Lagercrantz Group er en velkonsolideret handelskoncern, som udelukkende beskæftiger sig med b2b salg af elektronik, el, kommunikation og beslægtede områder.

Lagercrantz selskaber er repræsenteret i ni europæiske lande, samt Indien, Kina og USA. Koncernen har ca. 1.500 ansatte og omsætter for ca. SEK 4,0 mia.

Lagercrantz Group arbejder ud fra en decentral styringsmodel. Det indebærer, at forretningsbeslutninger træffes i datterselskaberne tæt på kunder og leverandører.

Lagercrantz har været noteret på Nasdaq Stockholm siden 2001

Lagercrantz Group består af flere en 50 selskaber, som alle opererer i nicher. Koncernen er opdelt i fire divisioner:

  • Electronics markedsfører specialprodukter inden for trådløs kommunikation, samt monitorer, lys og IoT
  • Mechatronics sælger el- og elektromekaniske produkter samt tilbyder elektriske forbindelseselementer og produktion af kundespecifikke kabler
  • Communications tilbyder produkter, systemer og services indenfor network access, digital billedoverførelse, samt styrings- og reguleringsteknik
  • Niche Products tilbyder produkter indenfor fremstilling af dispensere til fødevarer, materieltransport, arbejdsplads-, butiks, og lagerindretning, specialdøre i plast,  børster til rengøring af landingsbaner, samt galvaniserede stålwirer til vejanlæg, stolper og jordbrug.

Elfac A/S Priorsvej 23 8600 Silkeborg DENMARK +45 8680 1555 info@elfac.dk

CVR nr. DK17465031